HARJAVALLAN SEUDUN INVALIDIT ry

Varsinainen jäsen

Varsinaiseksi jäeneksi voidaan hyväksyä fyysisesti vammainen tai toimintaesteinen henkilö, hänen perheenjäsenensä tai muu henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.

Kannattajajäsen

Invalidiyhdistyksen kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, rekisteröity yhdistys tai muu oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea ja edistää invalidiyhdistyksen toimintaa. Kannatusjäsenellä ei ole päätösvaltaa yhdistyksen kokouksissa. Päätökset uusista jäsenistä tekee invalidiyhdistyksen hallitus.

Jäsenmaksu

Tänä vuonna jäsenmaksu on 15 euroa varsinaisilta jäseniltä  ja 50 euroa  kannattajajäseniltä.

Jos haluat liittyä yhdistyksemme jäseneksi tai kannattajajäseneksi, ota yhteyttä toimistoon, niin lähetämme jäsenhakemuksen. Voit myös tulostaa ja täyttää jäsenlomakkeen. Yhdistyksemme nimi Harjavallan Seudun Invalidit ry tulee mainita yhdistyksenä mihin haluaa liittyä.

Invalidiliiton Jasenhakemuslomake

Jäseneksi haetaan aina kirjallisesti. Täytetty jäsenhakemus lähetetään jäsenyhdistykseen, ja päätöksen jäseneksi hyväksymisestä tekee invalidiyhdistyksen hallitus.

 

Harjavallan Seudun Invalidit ry tiedottaa toiminnastaan ja tapahtumistaan näillä internet-sivuilla, IT-lehdessä, jäsenkirjeessä kaksi kertaa vuodessa sekä Sydän-Satakunta-lehdessä. Näitä kaikkia seuraamalla saat tietää, mitä ja missä milloinkin tapahtuu!

Jos Sinulla on ajatuksia, mitä haluaisit yhdistyksen toiminnan puitteissa tehdä, ota rohkeasti yhteyttä joko toimistolle, hallituksen jäseniin tai eri toiminnoista vastaaviin yhteyshenkilöihin. Kaikkien yhteystiedot löydät näiltä sivuilta Hallinto-otsikon alta.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan yhdistyksen toimintaan!